Trollkarl till din barnfest eller nåt annat?

Om pengar tillåter, försök att gå ut alla när du organiserar en kiddyfest. Barn växer upp så fort och du vill att de ska njuta av allt det oskyldiga kulet har att erbjuda. Det finns otaliga idéer att försöka, varav några försökas, testas och älskas.

När du anordnar en fest för barn, välj underhållning beroende på ålder och antal gäster. Fler gäster betyder fler krav eftersom bara en eller två inte kan tillgodose alla. Kolla in dessa idéer som är säkra på att spänna barn upp till 10 eller 11 år.

Magiker

Se barn gå spellbound med en scen trollkarl som kan wow dem med kort tricks, mynt tricks och en mängd otroliga magiska tricks. Barn kan till och med ta rollen som assistenter. Lär dig mer om magi på Oliver Trollkarl.

Clowner

Vem säger att clowner är skrämmande när allt de vill ha är att göra barn lyckliga? Välj mellan valfritt antal hyrestjänster för en som är upplevd, verkligen rolig och garanterar att du kan njuta av en bagfull tricks. Du kan även anställa ett par eller flera clowner till scenen komedier som kommer att tilltala mycket unga och lite äldre barn.

När du anställer clowner, ta en titt på sina portföljer. Ännu bättre, få dem att göra ett provprogram så att du vet exakt vad du betalar för. Chansen är att du inte kommer ha mycket problem med att hitta en lämplig.

Hoppande slott

Utformad för äldre barn är hoppa slott ett hoot. Det finns bara så många roliga komponenter att barn kommer att hållas upptagen i timmar. Välj mellan fjärilslott och giraffer till bilar och prinsessor.

Vuxna kan också njuta av det roliga med uppblåsbara slott som är speciellt utformade för dem. Så om du kämpar för att komma med underhållningsidéer för unga vuxna, se inte längre än vuxna hoppa slott.

Ansiktsmålning

Det har gjorts många gånger men ansiktsmålning är fortfarande en rolig och spännande driven affärer. Du kan få några vänner tillsammans och bli konstnärer för en dag eller du kan anställa professionella. Det senare valet är perfekt för att konstnärer är välkända för att ge form till barns livliga fantasi. De tar betalt per timme eller för en dag. Om du har planerat en rad händelser väljer du per timme artister.

Jonglörer

Hyr en jonglörare eller två för att lära barnen multitasking. De flesta är villiga att ge några tips. Jonglörer vars huvudsakliga klientel är vuxna kan också anställas för att underhålla dina vänner med mer vågiga färdigheter.

Skattjakt

Fyll i karneval-liknande festligheter med en skattejakt som är bra underhållning för både unga och äldre barn. Du måste göra en del planering med ledtrådarna och placeringen av grandpriset, men det ger dig chansen att finjustera dina detektivfärdigheter också. Ta hjälp av en vän och försök att skapa tips som är utmanande men inte svåra att lösa.

Kom ihåg att servera läckra behandlar barn älskar kärlek som godis, glass, fruktskakningar och naturligtvis hälsosam mat. Om du klarar av att anställa och organisera alla underhållningsidéer som ges här, försök att skapa en balans mellan alla. Ställ in till exempel hopphallen och utse några vänner för att övervaka aktiviteten, samtidigt som clownerna underhåller barn i närheten. Detta kommer att ge gästerna mer att göra och titta på. Ta sedan ut målare, trollkarl och jonglörer. Ställ skattejakt på sist eftersom det kommer att kräva deltagande från alla, om inte de flesta, av gästerna.